Woningbouw in Breedenbroek en Voorst - Ajax Breedenbroek

Woningbouw in Breedenbroek en Voorst

De vraag naar woningen is op dit moment groter dan het aanbod. Overal wordt volop gebouwd. Ook in Breedenbroek zijn er mooie initiatieven bij het Kuipje en rondom de kerk. We kunnen achterover leunen en tevreden zijn met de huidige plannen, maar als we pas gaan nadenken over woningbouw op het moment dat er weer vraag naar woningen ontstaat, zijn we te laat, want de doorlooptijd van bouwplannen is lang.

Daarom is het goed om nu alvast na te denken over mogelijke woningbouw in Breedenbroek en Voorst in de toekomst. Dit is van belang voor het voortbestaan van onze verenigingen, maar ook voor de school en de leefbaarheid van de dorpen in het algemeen. 

We willen de interesse peilen door middel van een korte enquête. Er zijn op dit moment geen concrete plannen, het doel is om de woonwensen in beeld brengen. Wanneer er behoefte blijkt te zijn aan woningbouw in Breedenbroek en Voorst, dan kunnen we de gemeente vragen om mee te denken.

Dus ben je, of ken je starters, jonge gezinnen of ouderen die mogelijk interesse hebben in een woning in Breedenbroek of Voorst? Scan de QR code of klik op de link en vul de enquête in (of stuur door). Het invullen duurt maar een paar minuten.

Met de antwoorden krijgen we een beter beeld van de behoefte en kunnen we de gemeente vragen om te onderzoeken of er mogelijkheden zijn om te bouwen in Breedenbroek en/of Voorst. Heb je geen interesse in een woning en wil je toch iets kwijt? Dat kan aan het eind van de enquête. 

Bedankt voor de medewerking.

Belangenvereniging Breedenbroek Voorst
Voetbalvereniging Ajax-B

Link naar de enquête: https://forms.gle/yidc8DGPxFm9L8oe8

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners