ZZC’20 JO13 3 – Ajax B JO13

Voor vandaag stond de uitwedstrijd tegen Zelhem op het programma. Kort samengevat kunnen we deze wedstrijd zien als een opmaat naar het serieuze werk, de komende 2 wedstrijden tegen de medekoplopers.

Finn had er duidelijk zin in vandaag, al snel gaf hij de pass naar Noud die koeltjes kon afronden en even later maakte hij zelf na een mooie actie de 0-2. Voor rust legde Noud er nog eentje in en ook Maartje scoorde na een mooie pass van Ties. 0-4 bij rust, maar helemaal tevreden konden we niet zijn. Het was rommelig en we liepen veel weg van onze positie.

Na rust zagen we eerst een ontketende Joep! Wat vorige week niet lukte, lukte nu 3x achter elkaar. Vooral de tweede was een mooie uit een vrije trap van Jurre. 

De 3 goals van Joep triggerde Noud (alias Haller) en die dacht wat hij kan, kan ik ook en ook hij maakte er nog 3 bij. De mooiste was van Maartje, vanaf links schoot ze via de binnenkant paal fantastisch binnen. 

De tegengoal was wel (weer) een smetje, dit kunnen we ons de komende wedstrijden niet permitteren. Volgende week tegen Kilder zullen we vol aan de bak moeten. Dus scherp trainen, vroeg naar bed, geen chips maar wortels staat voor komende week op de agenda!

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners