VVG’25 JO13 2 – Ajax B JO13

Voor de wedstrijd van vandaag was het flink puzzelen. Als gevolg van de nodige ‘positieve’ spelers moesten we vandaag een beroep doen op Jesse en Niels (O11) en Ties van O15. 


Vandaag kunstgras in Gaanderen dus dat komt ons combinatiespel uiteraard ten goede 😏. We begonnen goed en Noud schoof de 0-1 keurig laag binnen. Lang konden we niet genieten. Een schot van de zijkant stuiterde binnen en het was weer gelijk. Niet veel later kregen we via een ongelukkige handsbal een terechte penalty tegen die binnengeschoten werd.


Zo gingen we dus met een 2-1 stand de rust in. Na rust hadden we via een vrije trap nog een kans op de gelijkmaker, maar ook Gijs moest een paar keer aan de bak. Uiteindelijk maakte we wel de op dat moment verdiende 2-2. Een schitterend stiftje van de goed spelende Jesse. Erg knap hoe Jesse en Niels zich staande hielden zo voor het eerst op heel veld. Uit een snelle ingooi werd Noud in stelling gebracht die beheerst binnen tikte, 3-2 voor. We konden er wel geteld 33 seconden van genieten, want het was 2x knipperen met de ogen en Vvg had hem er in liggen. Zo was het weer gelijk.


Het kon beide kanten op maar helaas was Vvg de gelukkige. Vanaf de zijkant een bekeken schot die onhoudbaar was voor Gijs, 4-3 achter. We kregen nog een klein kansje op de 4-4 door een schot van ver, helaas kon de keeper er net bij en bleef het 4-3 voor Vvg.


Jammer, maar al met al was het wel een mooi potje dat op en neer ging.

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners