VVG’25 4 – Ajax B 4

Op een tijdstip waar veel Breedenbroekers aan moesten wennen, stond VVG op het programma. De wedstrijd begon om 12:30 uur en dat lag de spelers uit Gaanderen beter dan Ajax-B. André heeft helaas nog veel geblesseerden, maar de nieuw gescoute talenten van onze succestrainer (Dion, Jeroen Peter en Martijn Coenen) waren er weer bij. 

De wedstrijd begon gelijk op, echter VVG drukte meer naar voren. De jonge ploeg was beweeglijk en combineerde goed. Ajax-B zakte in en voetbalde van achteruit. Vooral het middenveld was nuttig om de aanvallen van VVG onschadelijk te maken, en werden behoorlijk op de proef gesteld. Ook onze verdediging moest strijdend aan de bak om het doel schoon te houden De grootste kansen waren dan ook voor de spelers uit Gaanderen, maar gelukkig stond Roland goed z’n mannetje. De ene keer met wat geluk van de lat, de andere keer met een paar schitterende reddingen. Ajax-B kon voorin geen vuist maken en de enkele luttele kansen werden niet benut. Dion dribbelde meermaals richting de 16, maar werd gestuit, Jeroen Peter werd met buitenspel afgevlagd en Kayo kon na een goede pass van Jeroen Keuper de verdediger niet verschalken. Natgeregend en moe van de strijd gingen we rusten. 

Ook in de tweede helft zakte Ajax-B in en bleef VVG naar voren drukken. Het voelde als een kwestie van tijd voordat er een goal zou vallen. Dit gebeurde en binnen 10 minuten lagen er 3 in voor VVG. Pech en wat gerommel achterin lag hieraan ten grondslag. Een comeback zat er niet meer in en even later maakte VVG zelfs de 4-0. Gelukkig maakte Ajax-B nog wel een eretreffer. Jeroen Keuper, die de hele wedstrijd met mooie steekballen strooide, stuurde Michiel diep. Deze speelde de keeper voorbij en stelde Frank in staat om de bal in te tikken. Einduitslag: 4-1. 

Geen beste wedstrijd, waar slordig en gehaast werd gespeeld, maar het met name onzuivere passes regende. De grootste tegenstander was natuurlijk de speeltijd (12:30 uur), daarom verwachten we thuis een gemakkelijke overwinning tegen deze tegenstander. Man-of-the-match; de invaller van het 2de elftal… die al heel tactisch zijn wedstrijden bij elkaar heeft gespeeld voor het weekendje weg, en vandaag ook erg goed stond te keepen: Roland. 

Opstelling: Roland Strikwold, Martijn Berendsen, Dennis Brus (Marcel Mellendijk), Jeroen Keuper, Sjoerd Rexwinkel, Frank Luimes, Stephan Deckers, Michiel Taken, Kayo Klein Obbink (Harm-Jan Wieskamp), Dion Winters (Bart Buchner), Jeroen Peter (Martijn Coenen).

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners