VV Montferland JO15 – Ajax B JO15

Het was vandaag puzzelen met de opstelling. Jason en Kris R. waren er niet en ook Gijs was geblesseerd. Gelukkig was onze aanwinst Tygo speelgerechtigd en deed Jesse bij ons mee. Fijn dat Noah bereid was te keepen.

De eerste helft werd er goed gevoetbald. Achter stond het weer als een huis en Noah had niet veel te doen. We creëerden mooie aanvallen met de nodige kansen tot gevolg. Net voor rust de grootste maar helaas ging deze er niet in. Ties R. en Joep hadden een mooie wisselwerking aan de linkerkant. 

Tygo stond in de spits en voetbalde goed mee. We kregen wel weer de nodige kansen maar wisten deze niet te benutten. Een vrije trap werd goed door de keeper gered en ook Kris M. was dicht bij een goal. Helaas belandde deze op de lat. 

Montferland was niet echt gevaarlijk op een moment na waar ze een makkelijk gegeven vrije trap in de 5 meter brachten maar Noah zat hier goed tussen.

De trainer van Montferland was tevreden met een punt, wij hadden eigenlijk meer verdiend. Hopen dat de vele blessures van de week herstellen en we volgende week tegen Dinxper weer volle bak er tegen aan kunnen. 

Fijn weekend allemaal 💪

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners