Vorden 6 – Ajax B 4

Vierde wint in Vorden

Het regende afmeldingen deze week in de groepsapp, waardoor Marc en Christian opgetrommeld werden. Bart werd van het derde geleend. Hans is nog geblesseerd, waardoor Dennis onder de lat ging staan. Een flinke puzzel voor André die toch weer een winnende formatie binnen de lijnen wist te brengen tegen Vorden 6.

Het vierde kreeg in de eerste helft kansen genoeg. Het vizier stond niet op scherp. Michiel probeerde de bal over de keeper te leggen maar schoot over, even later schoof hij de bal net naast het doel. Christian kreeg een hele moeilijke kans en maakte er het beste van. Geweldige redding van de keeper. Aan de andere kant een paar speldenprikjes van Vorden. Dennis tikte een schot op de lat.

0-0 bij rust. André had blijkbaar nog niet genoeg gepuzzeld en ging hier vrolijk mee door. Marc verving Christian. De ene Dennis ging in de spits, de andere Dennis ging er uit. Matthijs ging keepen in plaats van die ene Dennis. Sander ging in het midden spelen op de plek van die andere Dennis. Bart van het derde kwam erin op rechtsback. Andere Bart (gewoon van het vierde) verving kort na rust Harm-Jan. Richting het einde kwam die ene Dennis er weer in voor die andere Dennis en Harm-Jan voor Roy. Wat moet het toch onrustig zijn in het hoofd van André.

Tussendoor werd er ook gevoetbald. Vlak na rust bleek gelegenheidskeeper Mathijs over onvermoede talenten te beschikken. Met een katachtige reflex keerde hij met z’n voeten een goede inzet van Vorden. Ze zagen dat deze keeper niet te verschalken was en schoten in het restant van de wedstrijd niet meer op doel. Roy schoot hard op de keeper van Vorden die juist steeds meer te doen kreeg. Na een foutje in de Vordense defensie kon Roy alleen op de keeper af en schoof de bevrijdende 0-1 binnen. Tien minuten voor tijd besliste Bart (die van het vierde) het duel met een prachtig schot in de kruising. Moet haast wel geluk geweest zijn.

De score had misschien wat hoger uit kunnen vallen, maar al met al een degelijke overwinning voor het vierde. Volgende week een weekje vrij, over twee weken kan Andre weer puzzelen tegen Ulftse Boys 6.

Opstelling: Dennis Berendsen (Harm-Jan Wieskamp), Sjoerd Rexwinkel, Dennis Brus (Bart Jansen), Jeroen Keuper, Sander Lieftink, Christian Roeterink (Marc Koenders), Michiel Taken, Frank Luimes, Harm-Jan Wieskamp (Bart Buchner), Roy Vreeman (Dennis Brus), Mathijs Coenders.

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners