VIOD JO15 3 - Ajax B JO15 - Ajax Breedenbroek

VIOD JO15 3 – Ajax B JO15

Vandaag betraden we onder leiding van aanvoerder Ties M. het veld van Viod. Menig speler had nog iets last van de naweeën van de tent. Het leek wel of we de eerste minuten nog in de tent zaten. Alle handjes gingen de lucht in maar het was de nummerlaatst Viod die verrassend op 1-0 kwam.

Gelukkig herstelde we dit snel. De keeper van de tegenstander was te ver uit de goal en the finnmeister schoot zijn eerste van afstand binnen. Snel daarna zette Noah ons schitterend op voorsprong. En toen ging het snel. Uit een mooie pass van Joep scoorde the finnmeister zijn 2e, het was 1-3. Niet veel later schoot Noah ook zijn 2e van dichtbij binnen. Voor rust maakte Tygo ook zijn 1e voor Ajax-B, hij schoot hard binnen. Zo was de ruststand 1-5. Voor ons dus weinig aan de hand.

In de rust knetterde het hevig in de kleedkamer van de tegenstander. Veel effect had het niet want al snel in de 2e helft schoot ook Tygo zijn 2e van afstand binnen. Met 1-6 was de wedstrijd wel redelijk gespeeld. Viod kreeg nog wel 2 grote kansen waaronder eentje die op de paal belandde. Maar scoren deden ze niet. 

The finnmeister daarentegen vond vandaag wel een mooie dag om er 3 te maken. Van ruime afstand lepelde hij de bal zo over de keeper heen, 1-7. The finnmeister gaat er schijnbaar goed op met een tentavond als warming up. 

Het was Kris R. die van dichtbij nog een schietkans kreeg maar zij poeierde de bal hard over en zo bleef het 1-7. Een mooie overwinning waardoor we gestegen zijn naar de 4e plek. Fijn weekend allemaal!

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners