Varsseveld 6 - Ajax B 3 - Ajax Breedenbroek

Varsseveld 6 – Ajax B 3

Na een aantal weken rust stond Varsseveld 6 op het programma. Dion, Harm-Jan en Bart waren er niet bij. Roy ging ons 5de elftal ondersteunen en Michiel moest afmelden vanwege een blessure. André gaf voor de wedstrijd een aantal tactische handvaten aan het elftal. Tijdens de wedstrijd kon hij niet ophouden over het ‘concert’ van de Paloma’s bij Beneman in Vragender. 

Die mentale afwezigheid van de leider was te merken in het veld. De eerste helft was slordig en chaotisch. Veel foute passes en mislukte combinaties. Het enige gevaar kwam van een actie van Jeroen en een schot voorlangs van Stephan. Gelukkig had Varsseveld veel balbezit, maar verder weinig in te brengen. 

De tweede helft was André een stuk scherper en de spelers ook. Ajax-B ging zorgvuldiger met het balbezit om en dat zorgde voor kansen. Mark gaf een goede steekpass op Jan-Willem zodat hij vrij voor de keeper stond. Jan-Willem heeft al 1,5 seizoen het vizier niet heel scherp en helaas ging deze grote kans er niet in. De druk naar voren bleef aanhouden, zowel via de centrale as, als via Martijn en Sjoerd op de flanken. Na een kwartier spelen kopte Stephan een perfecte corner van Frank binnen. Er leek geen vuiltje aan de lucht en we konden rustig op zoek naar de 0-2. Helaas was niets minder waar. Varsseveld kwam op gelijke hoogte via een, van richting veranderde, kopbal. 

De scheidsrechter kwam in de rust nog even een compliment uitdelen aan het sportieve spel. In de tweede helft kwam hij ineens met geel op de proppen voor Stephan. Het spel werd wat grimmiger en Varsseveld had een paar vervelende types die begonnen met aanstellen of natrappen. Uiteindelijk werd er ook een speler van Varsseveld van het veld gestuurd en eindigde de wedstrijd qua score in 1-1. 

Man-of-the-match: William Geven. In het veld was er niemand rijp voor een onvoldoende, maar er sprong ook niemand écht uit. William vlagde een foutloze wedstrijd. Daarnaast had hij weer een hoop leuke grapjes en opmerkingen in petto. Terechte man-of-the-match.

Opstelling: Roland Strikwold, Sjoerd Rexwinkel, Dennis Brus, Sander Lieftink, Martijn Berendsen, Frank Luimes, Jeroen Keuper, Marcel Mellendijk, Jan-Willem Baakman (Matthijs Coenders), Stephan Koch, Mark van der Akker (Kayo Klein Obbink). 

Man of the match
William
Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners