Varsseveld 5 - Ajax B 3 - Ajax Breedenbroek

Varsseveld 5 – Ajax B 3

Na het grandioos uitspelen van de kelderklasse vandaag onze eerste wedstrijd in de 6e klasse. Als voorbereiding stond er vrijdag een uitje naar de Superboeren op het programma, het grootste gedeelte van de selectie was zaterdag zo slecht dat ze op tijd onder de wol lagen. Er stond vandaag dus een vrijwel fitte selectie stond op het kunstgras in Varsseveld.

Het eerste halfuur was voor de thuisploeg, we moesten duidelijk even wennen aan het niveau. We kwamen dan ook terecht 1-0 achter. Op slag van rust kwamen we toch op 1-1, de kopsterke Jeroen verlengde een voorzet van Frank en wie anders dan Koch scoorde.

De 2e helft was het Ajax dat het vooral van de omschakeling moest hebben. Dion scoorde de 2-1 en daarna was het Koch die 2x scoorde. Eerst na een barre tocht vanaf de middenlijn langs enkele tegenstander en daarna na een goede pass van Martijn een boogbal over de keeper. Martijn werd daarna vervangen voor debutant Mark ‘Ed’ v.d. Akker en dat hebben we geweten. Binnen 3 minuten had Mark zijn eerste goal te pakken, feilloos pensde hij hem in eigen goal. Ajax beperkte zich hierna tot tegenhouden en trok de overwinning over de streep.

Roland; Martijn (Ed), Sander, Dennis, Marcel; Frank, Michiel, Jeroen; Dion (Harm-Jan), Stephan (Michel), Roy (Sjoerd)

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners