Ulftse Boys JO15 3 - Ajax B JO15 - Ajax Breedenbroek

Ulftse Boys JO15 3 – Ajax B JO15

Vandaag de laatste uitwedstrijd van het seizoen. Net als afgelopen zaterdag tegen Ulft alleen nu tegen JO 15-3. Chris en Ties Morsink zaten in de draaimolen dus fijn dat Noud, Mick, Jesse en Jannes ons kwamen versterken.
Het weer beloofde niet veel goed dus begonnen we mooi op tijd aan de wedstrijd. Aanvoerder Sieb had het achterin weer goed voor elkaar. Als een echte ausputzer dirigeerde hij de boel. Rechtsback Jesse hield zich ook erg goed staande.
Het duurde ff voor dat de eerste kansen kwamen. Uiteindelijk werd een goede actie via rechts van Kris tB in de goal gewerkt. De VAR twijfelde of het een eigen goal was of eentje voor Joep. Voor de huiselijke vrede in huize Marneth geven we hem aan Joep.
Bij de tweede was er geen enkele twijfel: deze werd gemaakt door Joep. De bal kwam van links, stuiterde en toen schoot Joep hem schitterend binnen. Comfortabel de rust in.
Na rust was het tijd voor de jongste Marnethie. De 0-3 was goed aanval die Mick beheerst afrondde. Maar de 0-4 was pas echt mooi. Iedereen dacht dat Mick de bal voor ging zetten maar hijzelf dacht er anders over. Hij schoot de bal fantastisch via de onderkant van de lat binnen. Beide Marnethies 2 goals dus dat moet thuis goed komen 🤗.
Ulft probeerde wel wat terug te doen maar verder dan een bal op de paal kwamen ze niet. Ondertussen kwam de regen met bakken naar beneden dus ook de scheids vond het al ff iets eerder mooi geweest. Een mooie afsluiter van het seizoen zo 💪.
Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners