UB/GWVV/NVC/SDOUC/Etten JO13 2 – Ajax B JO13

In het vorige verslag werd al aangehaald dat het vandaag vroeg dag zou zijn. Toch was het voor Jason nog iets te vroeg en moest hij nog ff uit zijn schoonheidsslaapje gehaald worden.

Vandaag was het niet zo’n makkie als aan het begin van het seizoen. 1e aanvoerder Jurre was gepasseerd dus ‘the finnmeister’ was vandaag de aanvoerder. Hij moest nog ff aan zijn rol wennen want de toss ging jammerlijk verloren.

De goals lieten even op zich wachten, maar we scoorden voor rust 2x. De eerste was een goede actie van Sieb met uiteindelijk Joep als afmaker. Ook de 2e goal was een mooie, dit keer scoorde Noud (alias Haller) op aangeven van Maartje. De goed spelende Sieb had helaas een blessure en moest gewisseld worden.

De tweede helft begonnen we goed, Maartje rondde een mooie actie fraai af. Bij de 3-0 dacht iedereen dat de buit binnen was en lieten we de teugels wat vieren. Dit werd door Ulft middels een schuiver afgestraft, 3-1.

Spannend werd het niet want Jurre zette met een prachtige vrije trap Noud vrij voor de keeper die keurig afrondde, 4-1. De dames hadden het achterin goed onder controle, dus de tegenstander werd niet meer gevaarlijk!

Gwen was de tweede helft er in gekomen en had er duidelijk zin in. Met een verwoestende uithaal vanaf rechts liet ze de keeper kansloos en de 5-1 was een feit.

Noud scoorde daarna nog 2x waardoor de eindstand 7-1 werd. Prima uitslag! De komende 2 wedstrijden moet het gaan gebeuren, dus volle bak trainen en D’ran!

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners