RVW 1 – Ajax B 1

Overtuigende overwinning Ajax-B
Vandaag stond de uitwedstrijd tegen RVW op het programma. Na een uur in de auto te hebben gezeten begon de wedstrijd. Na 10 minuten werd de 0-1 gescoord door Martin Rexwinkel na een kopbal van Hylke Keizer die terugkwam van de lat. Vervolgens werd het spel van Ajax-B slordig waardoor RVW gemakkelijk in de wedstrijd kon blijven. Er kwamen enkele kansen over en weer in de eerste 20 minuten. Na een half uur kopte Daan Roes de 0-2 binnen via opnieuw een cornerbal van Chris Schimmack. Wegens een handsbal aan de zijde van RVW werd er een strafschop verdiend die koelbloedig werd binnengeschoten door Martin Rexwinkel wegens afwezigheid van penalty vedette Yoes Koskamp. Net voor rust scoorde RVW na een mooi uitgespeelde aanval de 1-3.

Na rust hetzelfde spelbeeld. Ajax-B dat veel de bal had maar ook slordig was. Gelukkig werd de bal vaak snel terug gewonnen door de hoge druk die de uitploeg zette. Na een mooie steekpass van Timo Yark maakte Thijs Keizer de 1-4 nadat hij zijn man uitspeelde. De 1-5 werd gemaakt door de uitstekend spelende Hylke Keizer. Een droge knal vanaf 20 meter liet de keeper kansloos. Mark, Martin en Syb lieten kansen liggen om de score uit te breiden. Tom Reusen zette de 1-6 eindstand op het scorebord door de keeper te omspelen en de bal in het lege doel te schuiven.

Een gemakkelijke middag voor de mannen uit Breedenbroek. Volgende week zondag speelt Ajax-B een thuiswedstrijd tegen SHE.

Man of the match
Yoes Koskamp
Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners