Rijnland/Gelders Eiland JO13 2 – Ajax B JO13

Als je als ouder de eer hebt om te mogen rijden dan maak je absoluut een vreugdedansje als je om 7.15u mag vertrekken. De gelukkigen waren de pa/ma van Gijs, Maartje en Jurre.

In het pikkedonker reden we richting Rijnland. Daar aangekomen waren de omstandigheden niet top. Het was koud, maar het vervelendste was dat het veld deels hard was. 

Gijs had zijn patta’s vergeten, dus lieten we Jason in de goal starten. De wedstrijd kwam redelijk goed op gang, met name de aanvallen over de linkerkant gingen goed. Halverwege de 1e helft gaf Jurre van achteruit een mooie bal op Noud die afrondde. Verder kregen we wat kansjes maar tot meer goals voor rust leidde dit niet.

Het bleef ook de tweede helft onnodig lang spannend. We voetbalde wel aardig, maar de afronding faalde keer op keer. Of te slap ingeschoten of de bal sprong weer op. 

Rijnland deed leuk mee en er vielen een paar ballen achter onze verdediging waardoor het maar zo 1-1 had kunnen staan. Gelukkig gebeurde dit niet en in de allerlaatste minuut was het een schot van de goed spelende aanvoerder Maartje die via de keeper voor de voeten van ‘the Finnmeister’ kwam. Hij besloot dit keer eens niet met de punt te schieten maar met de binnenkant: Goal!! 

De scheids floot daarna gelijk af en we konden onder de warme douche en terug naar huis. 

Kris was weer in korte broek, maar we weten nu waarom! Top Kris 💪

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners