MEC 2 - Ajax B 2 - Ajax Breedenbroek

MEC 2 – Ajax B 2

Vandaag speelde het 2e elftal de laatste wedstrijd van het seizoen tegen MEC 2. Ondanks een goede 1e helft werd geflatteerd verloren met 4-1. 

Na een 1-0 achterstand door een foute terugspeelbal wisten we door een goed spelende Robin Koenders terug te komen op 1-1. Zo gingen we de rust in. De tweede helft wist Ajax nog 1x te scoren, Floris-Jan kip had het vizier op scherp staan maar helaas voor ons haalde hij de goals een beetje door elkaar en kopte de bal als een echte spits achter onze keeper Ramon Liebrand. Ramon die goed keepte en met zijn gevaarlijke uittrappen voor dreiging zorgde aan de linker kant van het veld. Helaas voor ons de was dit de verkeerde kant van de lijn… We verloren onze laatste wedstrijd van het seizoen met 4-1.

Bij deze wil ik de groep bedanken voor een leuk en gezellig seizoen. Volgend jaar zal Charles Bolwerk de taken van mij overnemen en hoop ik dat het 2e elftal een mooi, goed en sportief seizoen tegemoet gaat. Mannen bedankt voor dit seizoen en ik hoop jullie allen volgend seizoen weer op het Houtbroek te zien!

Tot slot hebben wij een man van het seizoen gekozen. Dit jaar gaat de eer naar onze afmeldkoning Ties Reussing.

Heren Bedankt!! En Koenders bedankt als shirtsponsor!

Man of the match
Ties
Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners