Kilder JO13 – Ajax B JO13

Voor vandaag stond de kraker tegen medekoploper Kilder op het programma. Het was een wedstrijden waarin we mooie combinaties hebben gezien, maar zeker ook een wedstrijd met heel veel onnodig gerommel. 

Al vrije vroeg kwamen we op voorsprong. We liepen voor rust vrij eenvoudig uit tot 0-5. Het was voor rust weer Noud (alias Haller) die met 4 goals een belangrijk aandeel had. Ook Joep scoorde voor rust. Net voor rust waren we er met de gedachten niet bij een schoot een speler van Kilder van 16 meter over keeper Gijs heen. De eerste helft hadden Tijn en Jente de buitenspelers in de zak. Top!! 

Na rust kwamen we slap uit de kleedkamer, het was dan ook niet meer dan terecht dat Kilder op 2-5 kwam. Kilder drong vervolgens verder aan, maar scoorde gelukkig niet. 

In een uitbraak zorgde de goal van Maartje voor wat rust. Misschien een beetje voor teveel rust, want ff later waren we weer aan het klooien in onze eigen zestien en kreeg Gijs de bal niet klem vast, gevolg: 3-6.

Het slot akkoord kwam gelukkig weer van ons, Maartje maakte de 3-7 en de wedstrijd was gespeeld.

Een wat geflatteerde uitslag, maar we blijven ongeslagen. Volgende week hebben we prestatievermogen om de 23e weer fris en fruitig thuis aan te treden tegen DVC.

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners