HMC ’17 JO13 – Ajax B JO13

Voor vandaag stond de wedstrijd tegen SJO SSA HMC ‘17 op het programma. Ik hoor jullie al denken, waar is dat dan?? Nou, vroegen noemde we het gewoon Marienvelde.

Gwen en Kris waren helaas niet van de partij. We hadden vandaag dus 3 wissels. In het eerste deel van de wedstrijd was het een beetje tam. Er gebeurde vrij weinig. Een verdwaald balletje van de tegenstander op de paal en een paar mooie combinaties van Jurre en Joep. Het leek er op dat we met een 0-0 richting de rust zouden gaan, maar helaas waren weer wat aan het klungelen en viel de 1-0.

In de rust hebben we een paar omzettingen gedaan. Noah V. werd de spits en Noud ging linksmid spelen. De omzetting hadden wel effect alleen verloren we nog steeds de duels te makkelijk. Dat gold overigens niet voor de dames achterin, met name Noa stond weer sterk te verdedigen.

De scheids had in de rust waarschijnlijk ook wat verkeerds in zijn thee gehad. Hij was kats in de war en zijn beslissingen waren niet te volgen. Het bleef lang 1-0 en zo bleven we in de wedstrijd. Tenminste dat dachten we 🙄. 5 minuten voor tijd maakte ze de 2-0 en leek de wedstrijd gespeeld. Toch werd het nog ff spannend, Jurre stuurde Noud prachtig weg en hij rondde goed af. We gingen nog wel op jacht naar de gelijkmaker maar de tijd was er helaas niet meer.

Al met al hadden we hier niet hoeven te verliezen. Goed weekend allemaal!

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners