HMC ’17 1 – Ajax B 1

Ajax-B verliest matige wedstrijd in Harreveld

Ajax-B begon met een goede aanval aan de wedstrijd. Voorzet van Hylke werd door Jorn over geschoten. Daarna zakte de wedstrijd in en gebeurde er weinig. HMC had wat meer de bal, maar wist er niet veel mee te doen. Kevin ging er vlak voor rust geblesseerd uit en werd vervangen door Stijn. In de rust kwam Cas, die later was vanwege werk, voor Nick F in de ploeg.

In de tweede helft aanvankelijk hetzelfde beeld. In de 60ste minuut mocht de thuisploeg aanleggen voor een vrije trap. Ralph kon de bal niet klemmen en de rebound werd binnen geschoten. Cas probeerde het van grote afstand uit een vrije trap, de keeper had de nodige moeite maar wist er een corner van te maken. Kwartier voor tijd leed Ajax-B ongelukkig balverlies en dit werd afgestraft door HMC: goede diepe bal en alleen voor de keeper werd de 2-0 binnengeschoven. Uit een voorzet van Stijn was Cas dicht bij de aansluitingstreffer. Daan kreeg een schietkans en zag z’n schot gesmoord worden.  In de slotfase ging Ajax-B 1 op 1 spelen, maar de thuisploeg hield vrij gemakkelijk stand.

Geen goede wedstrijd van Ajax-B. Volgende week nieuwe kansen in de thuiswedstrijd tegen Meddo, als er dan tenminste nog gevoetbald kan/mag worden.

Opstelling: Ralph Wissing, Kasper Gosselink, Koen Ebbers, Nick Geven, Daan Roes, Jorn Hetterscheidt, Yoes Koskamp (Bas Obelink), Nick Fisser (Cas Jansen), Hylke Keizer, Tibe Mateman (Timo Yark), Kevin Nieuwenhuis (Stijn Yark)

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners