Gendringen JO13 - Ajax B JO13 - Ajax Breedenbroek

Gendringen JO13 – Ajax B JO13

Vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Gendringen. Bij winst zouden we van de 11e naar de 8e plaats kunnen stijgen dus nog wel iets om voor te spelen. 

De eerste helft begon wat gematigd, het was Gendringen die de 1-0 uit een counter maakte. Een schot werd door Gijs gekeerd maar belandde voor de voeten van een speler van Gendringen. 
Noud en Noa deden via een afstandschot wel iets terug maar echt gevaarlijk werden we niet. Gijs daarentegen moest een paar keer vol aan de bak en dat deed hij super. Toch werd het 2-0, met 5 man om een speler van gedringen heen lieten we hem toch eenvoudig inschieten.

In de rust wisten we allemaal waar het aan lag maar beter deden we het niet. We waren druk met van alles maar niet met voetbal. De tweede helft ging het hard, helaas de verkeerde kant op. Ik zal jullie alle details besparen maar door een hoop geklungel, spelers vrij laten en gepuf ging het erg hard. 
Moet wel gezegd dat er een paar schitterende goals van Gendringen tussen zaten, het werd maar liefst 7-0. Het was echt aftellen tot het laatste fluitsignaal, het voetbal was niet om aan te zien. 

Aankomende maandag en woensdag trainen we nog wel gewoon en dan maken we ons op voor de Kermis. En niet te vergeten het team uitje op 4 juni. Nadere info hierover volgt uiteraard nog. Voor nu allemaal een fijn weekend!

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners