Gendringen 4 - Ajax B 3 - Ajax Breedenbroek

Gendringen 4 – Ajax B 3

Na een lange tijd van geen wedstrijdverslagen was het vandaag weer eens de tijd om dit wel te doen. Vandaag stond Gendringen 4 op het programma. De thuiswedstrijd eerder in het seizoen werd met 4-2 gewonnen, dus we gingen met vertrouwen richting Gendringen.

Eerste 20 minuten was vooral Gendringen aan de bal en werd het soms gevaarlijk, mede omdat wij wegens praten van Brammert met 10 man stonden. Nadat we eenmaal weer met 11 man stonden pakten we het goed op. Door een voorzet van de goed spelende Demon tikte Brammert de 1-0 binnen. Daarna was het vooral AjaxB dat goed begon te tikken, helaas resulteerde dit niet in grote kansen.

Ruststand 1-0

Tweede helft was AjaxB de betere ploeg, we creeërden veel kansen maar helaas had onze aanval het vizier vandaag niet op scherp staan. Lang bleef het 1-0 tot Tim scherp reageerde op een losgelaten bal van de keeper van Gendringen na een vrije trap van Douwe, hij schoot de 2-0 binnen. Gendringen creërde niets tot weinig, maar die ene kans die ze kregen ging er ook direct in, 2-1. Na de 2-1 werd het nog één keer lastig, maar verder kwam de tegenstander niet.

Eindstand 2-1

Op basis van de gehele wedstrijd een verdiende overwinning waar bij vlagen mooi spel werd laten zien. De volgende wedstrijd is volgende week 10 april thuis tegen AD’69 4.

Het mooiste moment van de dag kwam na de wedstrijd bij Koenders. Ramon werd gebeld door een onbekend nummer, waarbij Brammert zich gelegen voelde om het gesprek aan te gaan met een “medewerker” van Albert Heijn Ulft. Ramon had een prijs gewonnen bij een paaseierentelwedstrijd en mocht deze ophalen in Ulft. Uurtje later kwam Ramon zwaar teleurgesteld terug zonder prijs maar wel met een bosje bloemen (voor ’t vrouwtje uiteraard). Blijkbaar had iemand in de bak met briefjes gegraaid bij de Albert Heijn en de personen op die briefjes opgebeld met de mededeling dat zij een prijs gewonnen hadden. Peter (de eigenaar van Koenders) wist Ramon alsnog te troosten door hem een klein pakketje te geven. Ramon ging van een grote teleurstelling naar een grote blij.

Man of the match
Tim
Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners