Gendringen 3 - Ajax B 3 - Ajax Breedenbroek

Gendringen 3 – Ajax B 3

Vandaag wederom een uitwedstrijd, deze keer in Gendringen en ook weer op kunstgras.

Gendringen is vorig jaar kampioen geworden in deze klasse en heeft niet zoals wij besloten om een klasse omhoog te gaan (Gendringen schuift het op een fout van de knvb)

Ajax stond in het begin niet compact en Gendringen maakte hier al snel 2x gebruik van. Bij beide goals kapte de spits een verdediger van ons uit en schoot binnen. Ook volgde de 3-0 nog, hierna stond Ajax beter en gaven we minder ruimte weg. Ajax kreeg zelf ook wat mogelijkheden, zo was Dion dicht bij een treffer. Vlak hierna volgde toch de 3-1, een lange bal van Roland op de van eigen helft gestarte Stephan werd mooi over de keeper heen gelegd. De grens dacht hier anders over en de scheids toonde geen karakter en nam het vlagsignaal over.

De 2e helft bleef Ajax compact staan maar Gendringen liep toch uit tot 5-0. Martijn werd als verzorger nog weggestuurd wegens (terecht) commentaar op de scheids. Het slotakkoord was voor Ajax, Stephan schoot een vrije trap binnen. Al met al een terechte nederlaag.

Onze ongeslagen reeks van meer dan een seizoen is hiermee voorbij. Benieuwd welke maatregelen onze trainer gaat treffen.

Roland; Martijn (Mark), Dennis (Sjoerd), Sander, Marcel; Frank, Michiel, Jeroen; Mathijs (Michel), Stephan, Dion (Harm-Jan)

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners