FC Winterswijk JO13 2 – Ajax B JO13

De aanloop naar deze wedstrijd was weer een bijzondere. Het was niet alleen stormachtig, maar ook erg vroeg. Het zetten van 3 wekkers had voor trainer Kevin helaas niet het gewenste resultaat. Hij schrok te laat wakker, moest snel zijn Bert & Ernie pyjama (😂) uitdoen en met gierende banden naar het Houtbroek. 


We vertrokken dus te laat en hadden maar een korte warming up. En dit was te merken. Binnen 1 minuut gaven we achterin een cadeautje weg en Winterswijk had de eerste er al in liggen. De volgende kans glipte helaas door de handen van Gijs heen en de achterstand was al 2. We dekten te slap waardoor Winterswijk kans op kans kreeg. Gelukkig hield Gijs nog de nodige ballen tegen maar helaas stonden we met de rust al met 5-0 achter.


De 2e helft hadden we de wind in de rug. Dit zorgde voor iets minder tegengoals. Tijn stond goed te verdedigen en ook Jente deelde nog even een flinke correctietik uit. We hadden wel wat kansjes maar echt gevaarlijk werden we niet, Winterswijk wist nog wel 2x te scoren waardoor de eindstand 7-0 werd. Aan het einde van de 2e helft was het plan om Noa nog in te brengen als pinchhitter. De scheids dacht daar anders over en floot gelijk na de wissel af 🙄. Foutloze inval beurt! 

Al met al een ochtend om snel te vergeten. Nu onszelf goed herpakken om er de volgende wedstrijd tegen Dinxperlo weer te staan. Goed weekend!

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners