FC Trias JO13 – Ajax B JO13

Vandaag de oefenwedstrijd tegen Trias. We begonnen de wedstrijd met een minuut stilte in verband met het overlijden van erelid Hans Huls. 

Menig teamlid was vrijdagavond wezen stappen, de dames zelfs met een olderwetse stoelendans 😂. Achteraf kunnen we wel stellen dat dit te merken was. We waren wederom zeker niet minder, maar het is gewoon te slap en de inzet is van flink een aantal niet wat het zijn moet. 

We begonnen de wedstrijd nog wel goed. Joep schoot van de rechterzijkant schitterend binnen en de 1-0 voorsprong was een feit. Weer konden we er niet lang van genieten, de gelijkmaker van Trias was even zo mooi. Joep had ons weer op voorsprong kunnen brengen, maar de bal belandde op de kruising.
Halverwege de 1e helft raakte Gijs geblesseerd aan zijn knie en werd vervangen door Noah V. Voor rust werd het nog 2-1 voor Trias doordat een bal van onze keeper terug het veld in kwam.

In de rust was het puzzelen want we hadden maar 2 wissels en toch de nodige blessures. De 2e helft kabbelde een beetje voort. Via een uitbraak zouden we nog gelijk kunnen maken maar Finn stond buitenspel.

Het kon niet uitblijven, de 3-1 van Trias viel. Eerlijkheidshalve moet gezegd worden dat dit een prachtige aanval was. De 4e en de 5e van Trias schoten we er nog net niet zelf in maar er scheelde niets aan.

Onbegrijpelijk hoe we dit laten gebeuren! 

Het was Noud die in de laatste minuut nog de 5-2 binnenschoot. Al met al een wedstrijd die teleurstellend verliep. Van de week maar eens goed kijken hoe we het vizier om kunnen zetten. 
Het goede nieuws was dat het heerlijk weer was! Fijn (zonnig) weekend!

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners