FC Bergh JO13 2 – Ajax B JO13

Met ‘Oerend Hard’ galmend door de speakers gingen we vandaag richting Bergh. Bergh had alles op 1 na ook gewonnen dus het was even afwachten wat we aan zouden treffen.

Het was koud maar gelukkig begonnen we sterk aan de wedstrijd met grensrechter Mark! We regen de mooie aanvallen aan een maar 100% kansen werden helaas niet afgerond.

Uiteindelijk was het Maartje die na een pass van Noud de ban brak: 0-1. We gingen door met het missen van kansen, maar gelukkig was het Noud die een pass van de sterk spelende Joep binnen tikte. 

Dit werd niet de ruststand want een mooi afstandsschot van Bergh viel over Gijs heen, 1-2 en ff naar de kleedkamer om op te warmen. 

Na rust werden we iets minder gevaarlijk maar echte kansen hebben we niet weg gegeven. Er werd sterk verdedigd door met name onze dames! Zelf creëerde we de nodige kansen maar weer stokte de afronding. 

Noa V. pakte aan de linkerkant van het veld de bal goed af, gaf hem aan Maartje die goed voorzette en Noud kon afronden, 1-3 en de buit was binnen. Mooi verjaardagscadeautje!! 

De inzet was goed, mooie combinaties, alleen de afronding had beter gekund. Maar verder een top teamprestatie!

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners