Etten 4 – Ajax B 4

De laatste wedstrijd van het seizoen. Een uitwedstrijd in Etten en een wedstrijd om spek en bonen; VVG is kampioen geworden, Etten nummer 2 en Ajax-B nummer 4. Met name de tweede helft van het seizoen pakte ons vierde elftal veel punten en speelde het uitstekend. Dat belooft veel goed, succes en vooral gezelligheid voor het volgend seizoen. Gelukkig gaat nagenoeg iedereen volgend seizoen door en ook het coachingsteam André en William zijn er in seizoen 22/23 weer bij. Een compliment naar deze teamleden die week-in-week-uit klaar staan. Waarbij André zijn boekje, met de scherpste aantekeningen, in de hand heeft om het team naar uitzonderlijke hoogtes te leiden en William die altijd eerlijk en sportief vlagt en een extra meerwaarde biedt voor-en-na de wedstrijd.

In deze laatste wedstrijd had Etten de eerste helft grip op de wedstrijd. Ajax-B kreeg wat halve kansjes, maar Etten domineerde aan de bal. De thuisploeg kwam uit een corner op voorsprong via een flut-goal. Gelukkig stelde Ajax-B in de tweede helft orde op zaken en kregen we meer grip op de wedstrijd, met name door het inbrengen van Jeroen Keuper. Uit een corner kwam Ajax-B langszij via een prachtige kopgoal van Frank. Vervolgens kregen we veel kansen op de overwinning, maar de einduitslag werd toch 1-1. 

De wedstrijd viel in het niets bij het belangrijkste moment van de dag; het afscheid van Stephan Deckers. Stephan stopt na 55 jaar met voetballen. De laatste jaren was Stephan vaste kracht in het vierde en hij was bijna elke wedstrijd de beste man van het veld. Slim spelinzicht, goede steekballen, drive naar de goal, sterk meeverdedigen en een conditie waar een paard de hik van krijgt. Alle elementen die je zoekt in een goede middenvelder; Stephan heeft ze! 

Stephan; bedankt voor je inzet, grapjes in de kleedkamer, enorme passie en je onvoorwaardelijke clubliefde! Mocht je je na een jaar vervelen thuis, dan ben je uiteraard welkom! 

Het seizoen zit erop. In september volgt nog een teamuitje en daarna uiteraard een trainingskamp om scherp te zijn voor seizoen 22/23. We zien u ook volgend seizoen weer graag op ’t Houtbroek!

Opstelling: Roland Strikwold, Martijn Berendsen (Dennis Brus), Sander Lieftink (Jeroen Keuper), Marcel Mellendijk, Sjoerd Rexwinkel. Michiel Taken, Frank Luimes, Stephan Deckers (Sander Lieftink), Mathijs Coenders (Harm-Jan Wieskamp), Stephan Koch, Roy Vreeman.

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners