Erix/KSV JO15 - Ajax B JO15 - Ajax Breedenbroek

Erix/KSV JO15 – Ajax B JO15

Op deze regenachtige zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Erix/KSV op het programma. We misten Kris Tb uiteraard maar dit keer ook Jason, Elise en Noah. Des te fijner was het dat Jannes en Mick van O13 mee wilden doen.

Vanaf het eerste fluitje hadden we het betere van het spel. Eerst wat onrustig maar daarna combineerden we beter. Het was de goed voetballende leider achterin (Joep) die met een afstandschot de 1-0 maakte. 

We bleven lekker door voetballen en een aanval via rechts werd door gelegenheidslinksbuiten Noa binnen geschoten. Dit was niet de enige kans voor Noa! Vrij snel na haar goal kreeg ze nog een kansje. Ze had eerst een radslag kunnen maken, koffie halen om vervolgens de bal rustig binnen te schieten. Maar niet was minder waar, de bal verdween jammerlijk naast de goal.

De 0-3 viel nog wel voor rust. Een goed opgezette aanval werd keurig door Finn afgerond.

De tweede helft werd de ‘Mick-show’, de ene naar de andere mooie actie werd gemaakt en hij maakte uiteindelijk dan ook de verdiende 4-0. Ook Jannes deed het klasse vandaag! In het veld was er niets van te merken dat deze jongens pas 12 zijn! 

Een verwoestende uithaal van Kris R. ging helaas net naast dus zodoende bleef het 4-0. Een leuke en mooi wedstrijd met een verdiende overwinning als resultaat. 

Aankomende dinsdag voetballen we om 19.00u in Gaanderen. Graag allemaal uiterlijk 18.00u aanwezig zodat we gelijk kunnen gaan. 💪💪

Tot slot: we missen een aantal broekjes. Graag allemaal in de kast kijken of je er toevallig eentje thuis hebt. 🤗

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners