Epse 1 – Ajax B 1

Ajax-B wint in Epse

In de derde speelronde nam Ajax-B het op tegen Epse. Na twaalf minuten nam de thuisploeg de leiding. Het doelpunt leek buitenspel, grensrechter Martin Huls stak de vlag de lucht in, maar de scheidsrechter keurde het doelpunt toch goed. Een tegenvaller voor Ajax-B, maar nog tijd genoeg om het recht te zetten. De kansen kwamen er ook wel. Na een kwartiertje schoot Finn Lubbers van afstand op doel, de keeper tikte de bal over de lat, Daan Roes kopte rakelings naast uit de corner die volgde. Een paar minuten later kopte hij wel raak uit een voorzet van Finn Lubbers: 1-1. In het restant van de eerste helft was Ajax-B de betere ploeg zonder grote kansen te creeren.

Kort na rust nam Ajax-B de leiding. Tom Reusen vond Thijs Keizer, hij had een prima actie in huis en passeerde zijn tegenstander op de achterlijn, zette laag voor bij de eerste paal, waar Martin Rexwinkel de 1-2 binnenliep. In de 63e minuut een mooie combinatie tussen Nick Fisser en Martin Rexwinkel, die Tom Reusen alleen voor de keeper zette. Tom bleef rustig en maakte de 1-3. Een minuut later waaide een voorzet van Martin Rexwinkel binnen bij de tweede paal waardoor het 1-4 werd en de wedstrijd gespeeld was. Er kwamen nog wat kansen voor Tom Reusen (net voorlangs) en Thijs Keizer (redding keeper Epse). Daan Roes zorgde voor het slotakkoord door in de laatste minuut de eindstand op het bord te zetten: 1-5.

Met drie overwinningen is Ajax-B uitstekend aan het seizoen begonnen. Volgende week wacht de eerste grote test. Dan komt Keijenburgse Boys naar Breedenbroek. Keijenburg heeft ook negen uit drie en mag tot de titelfavorieten gerekend worden. Een mooie uitdaging!

Opstelling: Ralph Wissing, Chris Schimmack (Kasper Gosslink), Koen Ebbers, Finn Lubbers (Daan Ebbers), Hylke Keizer (Nick Geven), Yoes Koskamp (Syb Geven), Daan Roes, Nick Fisser, Tom Reusen, Martin Rexwinkel, Thijs Keizer

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners