DZC’68 JO15 3 – Ajax B JO15

Als er een uitwedstrijd tegen de voetbalfabriek DZC op het programma staat dan weet je dat het een bijzondere middag gaat worden. 

– Bij aankomst wordt gemeld dat de wedstrijd afgelast is….. 10 minuten later blijkt dat ze een vergissing hebben gemaakt en onze wedstrijd toch door gaat. 
– Kleedkamers bezet.
– Kluisje al in gebruik.
– Dan op naar het veld, of liever gezegd een modderbad en de nodige wind.
– O ja, een scheidsrechter. Ook die hebben we niet. Dan de leider van DZC maar…

We hadden de bingokaart dus voor de wedstrijd al vol. 

Maar uiteindelijk was het zover, we konden beginnen. De wedstrijd kwam moeizaam op gang. DZC was wel iets beter maar echte kansen creëerden beide teams niet. Net voor rust viel de 1-0 tergend langzaam binnen en gingen we dus met een achterstand de rust in.

De tweede helft hebben ging eigenlijk een beetje hetzelfde door alleen werd het nu wat lastiger doordat we de wind tegen hadden. Gijs had vandaag moeite met de makkelijke ballen maar pakte juist alle moeilijke. De goed spelende Sieb moest 2x van de lijn redden. Toch konden we de 2-0 niet voorkomen, een corner waaide zo het goal in. Wij waren los van een paar counters via Kris en Noud niet echt gevaarlijk en dus uiteindelijk terecht verloren. 

Toen snel douchen en met gierende banden weer terug naar Breedenbroek. Laten we met zijn allen vooral het mooie Houtbroek koesteren en blij zijn dat alles bij ons altijd zo perfect geregeld is! 

Goed weekend allemaal 👍

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners