DZC JO15 5 – Ajax B JO15

Vandaag moesten we alweer naar de voetbalfabriek DZC. Ik dacht dat ik het verslag van de vorige keer kon kopiëren maar dat was niet nodig. We hadden een kleedkamer, locker en scheidsrechter. Mooie vooruitgang dus. Kris tb en Jason waren er niet dus we hadden Tijn en Pim van O17 mee. 

We begonnen best aardig. Pim schoot van afstand een ogenschijnlijk houdbare bal binnen. Het spel was ook goed dus het leek een makkelijke dag te worden. Niets was minder waar. De eerste helft misten we zeker 5 100% kansen. Niet te filmen!!! En zoals het in het voetbal gaat kregen we net voor tijd de deksel op de neus, de gelijkmaker viel binnen. 

Vlak na de rust maakte Pim de 2-1. Doorzetten deden we helaas niet. Uit een echt schitterende vrije trap maakte DZC gelijk. We lieten de kopjes toen nog niet zakken en Noud ronde een schitterende aanval via links af. We hadden de voorsprong weer te pakken.

In plaats van door te voetballen lieten we DZC in hun spel komen en weer uit een corner kregen we een goal tegen. Echt onnodig maar het was weer gelijk. De winnende kon aan beide kanten vallen maar het was DZC die via de linkerkant naar binnenkapte en goed binnen schoot. 

We probeerden nog wel iets maar wisten de gelijkmaker niet te maken, uiteindelijk bleef het dus 4-3. Jammer want dit was DE kans op de eerste punten… Fijn weekend!

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners