DVV 9 - Ajax B 3 - Ajax Breedenbroek

DVV 9 – Ajax B 3

Vandaag stond de eerste wedstrijd van de competitie op de planning. Na een bekeravontuur die we snel moeten vergeten begon het seizoen bij de verste tegenstander in onze competitie namelijk DVV 9 (Duiven). Met de gehele selectie werd er afgereisd naar Duiven om zo de jongens aan te moedigen de 3 punten mee te nemen naar Breedenbroek.

Het begin van de wedstrijd was even aanvoelen hoe de tegenstander speelde, maar vrij snel werd duidelijk dat er wat te halen viel. De eerste kans was ook direct raak. Door een scherpe corner van Chris en goed kopwerk van Syb (correct?) was het na 15 minuten 0-1 voor AjaxB. Nog geen 10 minuten later werd het 0-2. Weer een scherpe corner van Chris, de tegenstander ging onder de bal door waardoor Brammert raak kopte. De ruststand had 0-3 moeten zijn, maar helaas moet onze nieuwe voorhoede speler Bas nog even wennen dat hij niet meer in de verdediging staat. Volgende keer mag de bal in het netje Bas.

Ruststand 0-2

De eerste 20 minuten van de tweede helft begon slap van onze kant, duels werden verloren en de tegenstander werd totaal niet aangepakt waardoor DVV dicht bij onze 16 meter mocht komen. Na een aantal omzettingen en instructie dat de verdediging de linies naar voren moest sturen werd er een stuk beter gevoetbald. Duels werden weer gewonnen en DVV had moeite om eruit te komen. Na 70 minuten viel eindelijk de beslissing in de wedstrijd. Chris die al 2 assists op zijn naam had staan wou zelf ook een keer scoren. Een prima actie vanaf links en een knap schot met links resulteerde in een 0-3 voorsprong. Nog geen 10 minuten later viel ook de 0-4 door Brammert die de bal verwoestend (not) op doel schoot, keeper dacht de bal aan te kunnen nemen maar schoot onder zijn voet door. Blundertje, maar een geluk voor ons.

Eindstand 0-4

Man of the match
Ramon (keeper)
Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners