AZSV/AD'69 JO15 4 - Ajax B JO15 - Ajax Breedenbroek

AZSV/AD’69 JO15 4 – Ajax B JO15

Gijs had de vrijdagavond aangewend als ‘dolle duikavond’. Gevolg was dat hij iets meer slaap nodig had en we hem thuis moesten oppikken.

De eerste grote kans van de wedstrijd was voor Jason, maar in plaats van een hoek te kiezen schoot hij op de keeper. De eerste helft had Aalten het betere van het spel, vooral op het middenveld lieten we het liggen. Halverwege de 1e helft scoorde Aalten via een afstandschot. Net voor rust kon Noah nog wel gelijk maken,maar zijn schot van dichtbij kwam op de buitenkant van de paal.

Hier had hij de 2e helft ook alle redenen voor want we kwamen stukken beter uit de rust. Tijn stond als een scheermes te verdedigen en ook Elise speelde een klasse pot.

Maakten we nog goals dan? Jazeker, het was Joep die een fantastische vrije trap binnenschoot. De bal verdween mooi onderkant lat in de goal, voor iedere keeper onhoudbaar. 

Er kwamen ook veel mooie aanvallen de tweede helft. Via de zijkanten kwamen Ties M. en de Finnmeister telkens goed door. Uiteindelijk was het spits Noah die de bal afspeelde op middenvelder Noa die de bal beheerst binnenschoot. Een terechte voorsprong. 

We hadden zeker kans om er nog meer te maken maar de goals bleven uit en bleef het dus tot het laatst (onnodig) spannend. Aanvoerder Ties verliet na een goede 2e helft het veld en Sieb nam de aanvoerdersband over. Deze 2-1 overwinning was een mooie afsluiter van deze competitieronde. 

Ondanks de vakantie trainen we van de week gewoon en is het even afwachten hoe de volgende competitie indeling er uit gaat zien. Goed weekend voor nu 💪

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners