Ajax B JO15 – Wolfersveen/Halle JO15 2

Vandaag de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie. Deze ronde zijn we een klasse lager ingedeeld hopende op meer gelijkwaardige wedstrijden.

De eerste tegenstander was Halle/Wolfersveen. Het werd vandaag een mooie voetbalmiddag. Al snel kwamen we op voorsprong, uit een corner van Joep scoorde de goed oplettende Finnmeister de 1-0. We speelde de eerste helft goed alleen verzuimden we de marge te vergroten. Halle creëerde niks mede doordat onze verdediging stond als een huis. Noud behield goed het overzicht en ook Ties Roes speelde de pannen van het dak.

De tweede helft verving Noah (O13) Jurre in de spits. Ondanks dat hij ‘s ochtends al een wedstrijd in de benen had viel hij goed in. De eerste 10 minuutjes waren we wat aan het prutsen maar gelukkig herstelde we ons goed. Het was Noah die de wedstrijd besliste door de 2-0 en 3-0 beheerst binnen te schuiven. 

Uiteraard zijn er nog de nodige verbeterpuntjes maar dit is een klasse eerste stap in de nieuwe competitie. Laten we dit vooral vast blijven houden!

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners