Ajax B JO15 – VVG’25 JO15 2

De wedstrijd van vandaag speelden we in onze nieuwe tenue’s gesponsord door loonbedrijf Wissink, waarvoor wij hen uiteraard zeer erkentelijk zijn. Voor de wedstrijd werd dit door de clubfotograaf Christian weer vakkundig vastgelegd.

We begonnen vandaag met Joep, tevens aanvoerder achterin. Vorige week ging dit de 2e helft erg goed en ook vandaag deed Joep dat hartstikke goed. Samen met Sieb, Sanne en Ties hielden ze het achterin perfect dicht. Het was jammer dat VVG net voor rust met een gelukkig afstandschot, dat ook nog iets aangeraakt werd, op 0-1 kwam.

In de rust had Sieb wat last van zijn voet maar gelukkig kon hij verder. Helaas kwamen we net na rust met 0-2 achter. Een goede individuele actie van de speler van VVG werd perfect afgerond. We lieten de moed niet zakken en werkten hard door, dit geldt zeker ook voor the Finnmeister, man wat heeft hij een werk verzet 💪. Noud kreeg de 200% kans om ons terug in de wedstrijd te brengen maar helaas wist hij 1 op 1 met de keeper niet te scoren. En tja, dan wordt het geen 1-2, vliegt de bal onze kant op en werd een overtreding van Sieb terecht bestraft met een penalty. Deze werd door VVG perfect binnen geschoten en het was 0-3. Gijs had nog een paar mooie reddingen en we zetten toch nog ff aan. Uit een corner viel de bal voor de voeten van Noud die dit keer wel goed kon afronden 1-3.

Helaas hadden we geen puf meer om door te zetten en was dit gelijk ook de eindstand. Deze competitieronde was achteraf te hoog gegrepen voor ons, maar wij als leiders zijn trots op de wijze waarop we vandaag onze laatste competitiewedstrijd hebben gespeeld.

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners