Ajax B JO15 – VIOD JO15 3

Poah, wat een bizarre middag met een uiteindelijke uitkomst dat we toch kampioen zijn geworden! 

Net als wel meer wedstrijden deze ronde laten we het in het eerste gedeelte van de wedstrijd liggen. We beginnen te slap, niet goed geconcentreerd en onnauwkeurig. Het was dan ook Viod die het betere van het spel terecht omzette in een voorsprong van 0-1. De grens vlagde Finn onterecht af die alleen op de keeper af kon. Uit een ingooi werd er slap verdedigd en werd het 0-2. 

Voor rust kreeg the finnmeister nog 2 goede kansen op de aansluitingstreffer. De eerste miste hij door geen hoek te kiezen, in de herkansing deed hij het beter en zo werd de ruststand 1-2. 

De tweede helft stonden we beter en dat resulteerde in de nodige kansen. Uiteindelijk was het onze international Jannes die al snel in de tweede helft de gelijkmaker prachtig binnenschoot. 

En nu op zoek naar de winnende treffer! Die leek er te komen door de wederom goed spelende Mick van O13! Een keurig afgemaakte aanval werd door hem goed afgerond, 3-2. 

De absolute uitblinker vandaag was Tijn! Tot vandaag speelde hij wat wisselvallig maar vandaag kwam helemaal niemand hem voorbij 💪💪. 

Daarna kregen we zeker nog drie 200% kansen om verder uit te lopen maar we verzuimden de mega kansen af te maken. En zoals dat in het voetbal gaat, dan krijg je de deksel op je neus. In de allerlaatste minuut maakte Viod de gelijkmaker. Wat een deceptie ☹️. 

Toen begon het wachten…. Wat heeft Winterswijk gemaakt? Na een patatje en een paar drankjes kwam uiteindelijk het bericht binnen dat ze verloren hadden. Toch kampioen!!! Zo in de kantine kampioen worden is net wat minder leuk maar we hebben er het beste van gemaakt.

Gevolg is wel dat we een klasse hoger gaan dus de volgende competitieronde wordt een uitdagende!

Dit jaar is er geen trainen meer! Wel hopen we dat jullie allemaal zaterdag 6 januari aanwezig zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie. Willen jullie ff in de poule aangeven of je er wel of niet bent??

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners