Ajax B JO15 – Varsseveld JO15 2

Na bijna 2 maandjes geen wedstrijd mochten we vandaag weer. Doordat we kampioen geworden waren dit keer een klasse hoger. 

We begonnen vandaag tegen Varsseveld. Op voorhand een interessant potje en dat werd het ook. We hadden de opstelling iets aangepast en we starten met Noah als mid-mid, dit pakte zeer goed uit! We moeten meer proberen te voetballen in plaats van telkens de lange bal. Het ging mooi tegen elkaar op. Helaas viel uit een counter de 0-1. Niet nodig want we lieten de spits te gemakkelijk doorlopen. 

Na de tegengoal werden we wel wat beter en kregen we wat kansjes. Jesse kwam nog 1 op 1 tegen de keeper te staan maar de bal ging er helaas niet in.

Na de rust kregen wij een paar kansjes maar deze werden niet afgerond. Varsseveld werd na een minuut of 10 wel gevaarlijk maar de bal belandde gelukkig op de paal. 

Toen leek het een beetje of we het allemaal wel goed vonden. Maar gelukkig begonnen we een kwartier voor tijd er weer in te geloven. We kregen goede kansen waaronder een vrij trap van Joep die de, niet al te grote keeper, nog maar net kon tegenhouden. 

Uiteindelijk was het Ties Morssink die een afstandsschot keurig binnenschoot en die gelijkmaker was ook zeker terecht. Tijn had ‘s ochtends al mee gedaan met O13 maar speelde vanmiddag weer een puike pot. Ook Jesse en Niels van O13 konden weer goed meekomen.

Pakken we dan toch nog 3 punten? Even leek het er op want in de laatste minuut schoten we nog een bal op de lat. Al met al een terechte uitslag met voldoende aanknopingspunten voor de wedstrijden die komen gaan.

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners