Ajax B JO15 - Ulftse Boys JO15 2 - Ajax Breedenbroek

Ajax B JO15 – Ulftse Boys JO15 2

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen de kampioen Ulftse combi op het programma. Het was heerlijk weer en we waren gebrand om de kampioen de eerste nederlaag toe te brengen.
We begonnen fantastisch! In de eerste minuten hadden we 3 echt 100%. Vooral de kans van Tijn was een hele grote. We bleven goed druk zetten en Sieb maakte het veld goed klein wat Ulft erg lastig vond. We bleven kansen creëren maar zoals dat in het voetbal gaat valt de bal aan de andere kant. Een klutsbal viel voor de voeten van de linksbuiten die de bal via binnenkant paal binnenschoot. Gijs was kansloos.
Even daarna was het Gijs met een goede redding die direct met een uittrap Mick gevaarlijk lanceerde. De kansen bleven komen van o.a. Noah maar ook Tijn.
Na rust begonnen we waar we mee geëindigd waren. Druk uitoefenen! Helaas was het Ulft dat uit een corner knap de 0-2 binnenkopte, al werd hij niet al teveel gehinderd.
We bleven positief en kregen ook kansen creëren. Jammer dat Mick daarna net niet wist te scoren. Mick en Jesse speelden trouwens een klasse pot mee.
Gijs had op het laatste nog een redding waardoor het 0-2 bleef. Een onterechte uitslag want we hadden toch echt minimaal een punt tegen de kampioen verdiend. Ben trots op hoe we ons best gedaan hebben en als team hebben gewerkt! ⚽️
Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners