Ajax B JO15 - 't Peeske JO15 - Ajax Breedenbroek

Ajax B JO15 – ’t Peeske JO15

Normaliter gaat een verslag typen mij redelijk soepel af. Dit keer toch wel wat lastiger moet ik zeggen.

We hadden 12 spelers waarvan Joep en Noa ook al bij O17 mee hadden gedaan. De spoeling was dus dun. De omstandigheden waren daarentegen top, wat een fijn weertje zeg.

We begonnen best aardig aan de wedstrijd. Werden ook wat gevaarlijk oa door 2 schoten van Tygo, maar tot goals leidde het niet. 

Zo rond halverwege de 2e helft viel er een bal tussen de verdediging en Gijs. Deze had voor de keeper moeten zijn maar hun spits was er als de kippen bij en maakte de 0-1. Niet veel later wederom een slordig moment van ons. In de 16 tikte we de tegenstander aan en we kregen een terecht penalty tegen, 0-2 achter. Totaal onnodig. 

De corners van Ties M. waren vandaag weer erg gevaarlijk. Het was Kris tB die dan ook de terecht aansluitingstreffer 1-2 maakte. We hadden voor rust nog de kans om gelijk te maken maar Tijn en Kris wisten de grote kans niet te benutten.

In de rust de jongens erop gewezen dat we aan de bal sneller moeten handelen om dominanter te worden. Niet lang na rust maakte Peeske middels een schitterend afstandschot de 1-3. We gaven niet op en gingen door. 

Helaas was er nog een opstootje met Tygo en de tegenstander, maar gelukkig hielden we daarna de kop erbij. Peeske was beter maar het was Tijn die de 2-3 maakte. Het beloofde nog spannend te worden. We gingen alles of niets spelen en helaas werd het 2-4 en dus niets. 

Jammer want het was niet helemaal nodig. Wat ook wel wat teleurstellend was, was dat een paar van de spelers van de tegenstander met vrouw en kinderen zelf naar huis reden. Dat had niet zoveel met O15 te maken. Maar goed, nog een paar potjes te gaan en dan gaan we er gewoon met zijn allen weer voor. 💪

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners