Ajax B JO15 – Pax JO15 2

5-8 verloren en dat is geen 1 april grapje ☹️. 

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Pax op de agenda. Dit was onze kans om van de laatste plaats af te komen. Tijn en Pimmert van O17 deden met ons mee en ook nieuweling Kris was van de partij.

Het veld was erg slecht en nat dus dat maakte het vandaag allemaal niet makkelijker. Via een kluts kwamen we al snel op een onnodige 0-1 achterstand. Gelukkig maakt Noud snel de gelijkmaker en Pimmert de 2-1 voor. Heel ff leek het de goede kant op te gaan maar dit bleek ijdele hoop. Het leek wel 5 december want de 2-2, 2-3 waren echt cadeautjes. De 2-4 viel ook nog voor rust.

Na de rust zou de jacht geopend moeten worden maar dat deden we helaas niet. Via een lopje over Gijs werd het 2-5 en dus erg lastig. De 2-6 poedelde we er nog ff achteraan. Toch deden we wat terug: het was Kris die in haar eerste wedstrijd een assist op Pimmert gaf, 3-6. Noud maakte kort daarna de 4-6 dus er was nog een sprankje hoop. 

Het was weer Pimmert die met een goede actie richting goal ging. Helaas bleef de bal in een plas hangen en maakte we niet de aansluitingstreffer, in plaats daarvan maakte Pax de 4-7 en was de wedstrijd gespeeld. Noud maakte nog wel de 5-7 maar het was Pax die de laatste van de middag maakte en de eindstand 5-8 op het bord zette. 

Onnodige nederlaag maar het is helaas wat het is. Goed weekend allemaal!

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners