Ajax B JO15 kampioen!

Vandaag was het zover: onze kampioenswedstrijd tegen VVG. Jason kon er vandaag niet bij zijn dus Noah V. deed met ons mee.

De eerste helft was nog wel aardig. Je zag dat sommige spelers wat extra spanning in de benen hadden maar we hadden het betere van het spel. Het was Jurre die ons vrij vlot op 1-0 bracht en dat voetbalt dus net ff lekkerder.

Voor de wedstrijd hadden we Joep gezegd dat hij zijn eigen cadeau voor zijn verjaardag moest gaan regelen. Dit lukte niet zelf maar zijn voorzet werd door een speler van VVG binnengewerkt. We gingen met 2-0 comfortabel de rust in.

De tweede helft was kort samengevat een foutenfestival. We waren met van alles bezig behalve voetballen. Dat sommige spelers van VVG een beetje uit de bocht vlogen hielp ook niet. 5 minuten voor tijd werd het nog spannend doordat we een terechte penalty tegen kregen, Noa had de bal bijna klemvast. VVG benutte de penalty en geloofde er nog in. Gelukkig was er niet veel tijd meer en bleef het 2-1.

Kampioenen!! De 1e seizoensronde verloren we alles dus het was erg fijn dat we deze ronde vanaf het begin bovenaan meededen. Als team hebben we mooie stappen gezet en dit zag je terug op het veld. 

Na een rondgang door het dorp volgde de patat en voor de trainers en leiders een fijn pilsje. Al met al een mooie dag! Een bijzonder dankjewel voor de familie Mossink die de ‘plattewagen’ verzorgde 🙏. 

Volgende week trainen we dinsdag en donderdag nog en dan zit het er op voor 2022. Op naar 2023…….

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners