Ajax B JO15 - Gendringen JO15-2 - Ajax Breedenbroek

Ajax B JO15 – Gendringen JO15-2

Man, man, man wat hebben we onszelf vandaag te kort gedaan!

Door wat blessures en een late afmelding hadden we vandaag Jente en Noah V. van O13 bereid gevonden om met ons mee te doen. Kris M. heeft de warming up noodgedwongen overgeslagen, hij zat per ongeluk opgesloten in de kleedkamer 🙈.

We begonnen best aardig, maar naar een minuutje of 6 lieten we vanaf het middenveld Gendringen zo doorlopen en de 0-1 achterstand was een feit. Gelukkig was het Joep die snel de 1-1 maakte. 

Daarna was het Kris ter Beek die vaak zijn directe tegenstander te snel af was die alleen voor de keeper miste. En je raadt het al…. Weer een counter en 1-2 achter. We lieten het er echter niet bij zitten creëerde echt goede kansen maar Kris tB en Joep wisten alleen voor de keeper niet af te ronden. En je raadt het al…. Weer een counter en het feit dat we onze tegenstanders zo maar weg lieten lopen de 1-3 achter ☹️. Finn en Chris M. raakten nog de paal maar het was Joep die net voor rust de 2-3 maakte. 

De tweede helft was een stuk minder vermakelijk. Het kabbelde een beetje voort. Los van een kans voor Noa die de 2e helft rechtsbuiten stond creëerden we te weinig. En je raadt het al….. Gendringen counterde een paar keer, we gaven te veel ruimte weg en de 2-4 en 2-5 was een feit. Noud deed met de 3-5 nog wat terug maar het was te laat. Onze grensrechter hoopte tevergeefs op nog een kwartiertje extra speeltijd maar dat was natuurlijk niet aan de orde.

Al met al gewoon jammer dat we met lege handen staan. Aankomende week flink trainen op afronden en vooral ook de wil om te winnen. Goed weekend allemaal 👍

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners