Ajax B JO15 - FC Winterswijk JO15 5 - Ajax Breedenbroek

Ajax B JO15 – FC Winterswijk JO15 5

Poah, wat een middag! 

Het verslag van vandaag liet wat op zich wachten want het duurde ff voordat de leiders het sportcomplex konden verlaten. Wat een chaos! 

We begonnen wat rommelig en kwamen met 0-1 achter, wat terecht was op dat moment. We herpakten ons en Noah maakte al redelijk snel de 1-1. 

Ties Roes was zijn voetbalschoenen vergeten dus begon op de bank. Maar toen Ties zijn schoenen eenmaal aan had en inviel maakte hij al snel de verdiende 2-1. Mooie opsteker voor Ties 💪

Net na rust maakte Winterswijk de gelijkmaker. Lang konden ze niet genieten wat het was Messi (de finnmeister) die snel de 3-2 maakte. 

Toen sloeg de vlam in de pan. We kregen een terechte penalty toen Noa neergehaald werd. Winterswijk provoceerde aan alle kanten maar Joep schoot koel de 4-2 binnen.  

We verzuimden de wedstrijd te beslissen dus toen Winterswijk de 4-3 maakte werd het nog een beetje spannend. 

Het einde was erg vervelend. Er werden door Winterswijk overtredingen gemaakt die niet op een voetbalveld thuis horen. In plaats van dat de leiders en ouders van de tegenstanders de rust bewaarde lieten ze het enorm escaleren. De ervaren scheidsrechter Nico bleef rustig en deed zijn ding. 

Na de wedstrijd bleef het lang grimmig en scheidsrechter Nico en ik moesten het verbaal redelijk ontgelden. Laten we trots zijn dat we niet mee zijn gegaan in hun gedrag en de 3 terechte punten binnen hebben. 

Ff bijkomen nu 🤗

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners