Ajax B JO15 - FC Dinxperlo JO15 3 - Ajax Breedenbroek

Ajax B JO15 – FC Dinxperlo JO15 3

Na een tweetal weekjes geen wedstrijd gespeeld te hebben kwam vandaag Dinxperlo bij ons op bezoek.

Het weer was goed maar dat konden we niet over de 1e helft zeggen. Het was rommelig van beide kanten waarbij Dinxperlo licht de overhand had. Echt gevaarlijk werden ze niet. Wij hadden een goede aanval via Kris tB maar helaas zonder doelpunt.

De tweede helft hadden we Jannes van O17 die bereid was mee te doen als laatste man neergezet en Noud naar de spits. Dit bleek een goede keuze, we werden beter en er werd hard gewerkt. Dit werd ook beloond, een mooi aanval via Noud die de bal goed aflegde op Finn werd met een goal beloond. 

Jannes moest nog een wedstrijd dus die moest er halverwege de helft uit, Noud weer naar achteren. We verdedigden goed, met name onze dames stonden weer sterk te verdedigen. Helaas viel een corner 10 minuten voor tijd pardoes voor de voeten van een speler van Dinxper. Het was weer gelijk.

De laatste 10 minuten waren spannend en de goal kon aan beide kanten vallen. Helaas was het Dinxperlo die via een gelukje aan het langste eind trok en van dichtbij de 1-2 binnen werkte. Jammer want een gelijkspel was verdiend geweest. Maar laten we vooral voortborduren op de 2e helft, hard blijven werken dan volgen er vast punten. 

Scheidsrechter Mischa wou na de wedstrijd nog ff op de foto, niet iedereen kon een glimlachje op zetten zo kort na de wedstrijd.

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners