Ajax B JO15 – FC Dinxperlo JO15-3

Als er een derby tegen Dinxper op het programma staat dan haal je natuurlijk alles uit de kast. Voor de dinsdag hadden we dan ook een gasttrainer (Kian) ingehuurd om de spelers wat extra’s bij te brengen.

Vol verwachting en vertrouwen gingen we dan ook richting aftrap. Het begin was nog wel aardig. Een goed schot van ons werd knap door de keeper gepakt. Een daarop volgende mooie steekbal van Joep werd helaas naast gepunterd door the finnmeister. Net voor rust kreeg Noah nog een mega kans maar deze ging er ook helaas net niet in. Een klein hagelbuitje deed het spel ook geen goed overigens.

Na rust was het niet best. Ik zei nog tegen de trainer van Dinxper: wie de eerste goal maakt gaat winnen. En dat gebeurde. 

Het spel van ons was niet om aan te gluren en wat eigenlijk veel jammerder was dat er veel te weinig gif in zat. Vroeger, toen de grens nog jong was, dan ging je vol gas een derby in. Dat was vandaag niet het geval! 

We creëerden zelf eigenlijk niks. Dinxper ook niet veel maar via een goede voorzet van de zijkant werd de bal eenvoudig binnen gewerkt. De kopjes gingen bij ons hangen en in plaats van op zoek naar de gelijkmaker te gaan zetten we de deur open voor de 0-2 en die kwam er via een schot van afstand.

Jammer, want we hadden deze wedstrijd zeker niet hoeven te verliezen. Nu de rug rechten en op naar volgende wedstrijd.

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners