Ajax B JO15 – AZSV JO15 5

Op deze koude zaterdagmiddag stond de thuiswedstrijd tegen AZSV op het programma. Door de nodige afwezigen (Noah en Ties geblesseerd en Elise en Jason afwezig) was het erg fijn dat Mick, Niels en Jesse van O13 mee wilden doen.

Al snel in de 1e helft viel er een bal uit het niets bij ons in het goal. We keken dus al snel tegen een achterstand aan. Aalten werd niet echt gevaarlijk maar wij creëerden ook te weinig. Een paar aanvallen waren gevaarlijk en een corner viel er bijna in. Maar het was de erg goed spelende keeper van Aalten die zijn goal schoon hield.

Sanne speelde een goede eerste helft maar moest geblesseerd afhaken. Gaandeweg de 2e helft werden we beter. Finn, Niels en Mick kregen allen een goede kans maar telkens zat hun keeper er weer goed bij. 

In de rust hadden we gezegd dat Finn voor de keeper moest staan. Dit deed hij goed bij een corner van Joep die de bal in 1x binnenschoot en het was 1-1. Wel terecht maar het was wat gelukkig. 

Op het eind kon hij aan beide kanten zomaar vallen. Het was Aalten die in de allerlaatste minuut heel dichtbij was maar het was de sterk keepende Gijs die de bal net voor de lijn wist weg te tikken en een punt voor ons binnenboord wist te houden. 

Mick, Jesse en Niels hebben het klasse gedaan. Mooi om te zien dat ze er vol voor gaan en technisch ook goed mee kunnen komen. Bedankt dat jullie meededen 💪. 

Nu snel naar de pepernoten en hopen dat de Sint ons goed is gezind 🙏.

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners