Ajax B JO13 - Montferland JO13 - Ajax Breedenbroek

Ajax B JO13 – Montferland JO13

Leiderschap gaat verder dan alleen trainingen en wedstrijden. Ook op vrijdagavonden moeten we als leider zijnde vinger aan de pols houden. Dit keer de tent in Dinxperlo. De voornemens om op tijd naar huis te gaan was er bij menigeen, helaas was de praktijk anders. Rond enen moesten onze spelers (en leider) uit de tent gedweild worden.

In het kader van haar opleiding werd Jennifer vandaag beoordeeld door Manfred (trainer 1e).  Het eerste deel van de eerste helft was wel te zien dat het een korte nacht was. Al redelijk snel stonden we via 3-0 achter onder andere via een afstandsschot en een counter. De laatste 15 minuten ging beter, we combineerden goed en via een paar schoten kregen we wat kansjes maar tot een goal kwam het niet.

De tweede helft begonnen we goed en via een polletje bij de keeper van de tegenstander was het bijna 1-3. Helaas viel de goal aan de andere kant via een gelukje. Even daarna hield Gijs de bal net voor de lijn (of net niet zeg maar) en voorkwam de 0-5. Even later werd het helaas toch nog 0-5, 0-6 en 0-7.  Het laatste fluitje van de scheids werd enthousiast ontvangen. Het merendeel zal vanmiddag wel ff moeten bijkomen. 

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners