Ajax B JO13 - Longa '30 JO13-2 - Ajax Breedenbroek

Ajax B JO13 – Longa ’30 JO13-2

Vandaag stond een kraker in de onderste regionen op de agenda. De nummer laatste (Longa) tegen de nummer één na laatst: wij!

Onder aanvoering van onze aanvoerder Gwen begonnen we de wedstrijd goed. Ook wel eens fijn laten we maar zeggen. De 1-0 van Kris was dan ook meer dan verdiend. Kris had een kans op de 2-0 maar deze ging er helaas niet in. Helaas zakte gaandeweg het niveau in en riepen we de problemen op ons af. Door geklungel aan de rechterkant werd het 1-1 en niet veel later ook de 1-2. We kregen dus waar we om vroegen: een achterstand. Maar het werd nog vervelender, uit een corner stonden ze helemaal vrij en werd het 1-3.

De tweede helft werd een hele mooie. De 1-4 werd vanwege hands door de scheids afgekeurd en gelijk daarna maakte Noud de 2-3. Het kon nog!! Je zag dat ze er allemaal nog in geloofden en ze gingen er volle bak voor. Onder leiding van Jurre stonden onze dames haar mannetje wederom en kwam er bijna niemand meer langs.  De tweede helft speelde Joep erg sterk en dat beloonde hij met een prachtige pass op Noud die koelbloedig afrondde. Het was gelijk en er was nog tijd op meer! Dat kwam er! In de rust had ik al ff een weddenschapje met Chris M. gemaakt en gelukkig won hij deze! Het was Chris die uit een corner de 4-3 binnen tikte! Wat een feest! Het toetje kwam van Noud die echt een fantastische goal maakte, een lob vanaf de 16 in de linkerbovenhoek. Deze gaan we vast nog wel terugzien bij het doelpunt van de week.

5-3, een mooie overwinning op basis van inzet en er voor willen gaan! Volgende week de laatste wedstrijd tegen Gendringen, bij winst kunnen we mogelijk nog een plaatsje stijgen! 💪

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners