Ajax B JO13 – DZC JO13 3

Vandaag begonnen we de wedstrijd tegen DVC met een minuut stilte wegens een triest sterfgeval bij de DVC.

De warming up was slap en dit zagen we gelijk terug in het begin van de wedstrijd. De tegenstander had meer de bal zonder echt gevaarlijk te worden.

Uiteindelijk waren wij het die de eerste goal (Noud) maakten. We dachten snel de 2e te maken, een prachtige vrije trap van Jurre werd door Noud afgerond. Dit feest ging niet door aangezien er voor buitenspel gevlagt werd. Hier konden wat vraagtekens bij gezet worden.

Niet veel later een mooie pass van Maartje en nu via wederom Noud wel de 2-0. In die fase combineerden we mooi en werd het via een mooie bal in de verre hoek van Maartje 3-0 en ook de 4-0 van Noud kwam voort uit een fantastische aanval. Goed combineren en op tijd de steekbal!

De tweede helft lieten we de tegenstander iets meer komen. In tegenstelling tot de 1e helft verloren we te veel de bal op het middenveld waardoor we te weinig gevaarlijk werden.

Een paar keer kwam ‘the Finnmeister’ alleen voor de keeper maar kwam helaas niet tot scoren. Met name de tweede keer had hij eigenlijk wel een penalty verdiend want hij kreeg een flinke beuk in de rug.

De tegenstander wist weinig gevaarlijk te worden, het was zelfs zo erg dat de tegenstander probeerden een vrije trap van 35 meter in eens te nemen.

Al met al zijn de punten weer binnen. Heel voorzichtig gaan we de linker voorband van de platte wagen maar eens oppompen…. (Een goede bandenspanning is natuurlijk essentieel 🤗 #rondenbanden)

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners