Ajax B JO13 – DCS JO13 2

Ajax-B JO13 speelde vanmorgen tegen DCS JO13-2. Het verslag van de coach:

De afgelopen weken stonden in het teken van de bekerwedstrijden, maar voor vandaag stond het echte werk op de agenda: de start van de competitie! 

De eerste tegenstander was DCS uit Zevenaar. We kwamen goed uit de startblokken, combineerden goed en kwamen al snel op een comfortabele 3-0 voorsprong. Het was mooi om te zien dat bijvoorbeeld Finn een flink grotere tegenstander had, maar dat hij hem met zijn fanatieke inzet wel de baas was.

Na rust begonnen we erg slap en het was wachten op de tegen goal. En die kwam er ook, alleen was het niet DCS die hem maakte maar was het een ongelukkige eigen goal van Noa. Na de 3-1 ging DCS verder op jacht naar de aansluitingstreffer, met wat geluk kwam deze er niet. Vervolgens begon deel 2 van de ‘Noud (alias Haller) show’. Hij had de eerste drie goals al gemaakt en prikte er nog keurig 2 bij. Zijn werk zat er op en hij werd vervangen door Joep die, ondanks de nodige vaderlijke tips, niet wist te scoren. 

De wedstrijd was gespeeld en we verslapten te veel, het werd uiteindelijk dan ook nog 5-2. Maar het goede nieuws is: we hebben de eerste stap richting het ……. gezet.

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners