Ajax B JO13 – Basteom JO13

Voor vandaag stond de laatste wedstrijd op het programma. Dit keer Bastion die met 3 punten in de onderste regionen bivakkeren.

De opstelling hadden we aan het lot overgelaten waardoor sommige spelers op een andere plek begonnen. Zo stond onze aanvoerder ‘tackle’ Tijn laatste man en Joep rechtsback.

Al snel werd duidelijk dat Bastion wat spelers van een hoger elftal meegenomen had. We hadden even het vermoeden dat de keeper met eigen auto naar Breedenbroek was gekomen.

We begonnen slap en helaas viel Noud al snel met een blessure uit. We kwamen 2-0 achter. De eerste via een mooie aanval en de tweede was geklungel van ons achterin. Maartje bracht de spanning net voor rust nog wel terug door een penalty maar net binnen te schieten.

De tweede helft begonnen we met een meer ‘normalere’ opstelling. We voetbalden een stuk beter en gelukkig werd er minder gemopperd op elkaar. Toch resulteerde dit niet in goals. Uiteindelijk liep bastion uit tot 1-6. Jammer! Nu aan de patat en het vizier richting kerst!

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners