Ajax B JO13 – AZSV JO13 3

Deze week hadden we geen blessures aan de training overgehouden dus we traden met een voltallige selectie aan tegen AZSV. Met dit keer Kris ter Beek als aanvoerder, die zijn rol goed oppakte!! 

Het begin van de wedstrijd was erg rommelig. AZSV voetbalde veel op een kluitje en wij gingen daar veel te veel in mee.

Net als Haller krijgt ook Noud wel eens rust en begon hij op de bank. Dit tergde hem wel want binnen een minuut nadat hij ingevallen was legde hij de 1-0 binnen. Dit deed hij na een goede pass van de goed spelende laatste man Ties. 

Gwen onderschepte vervolgens op rechts de bal en speelde hem op Noud en de 2e lag er in. Joep schoot nog een bal op de paal en het was weer Noud die de 3-0 ruststand op het bord zette.

In het begin van de wedstrijd had Gijs een goede redding, maar kreeg een tik op zijn been. In de rust werd hij vervangen door Jason, hij keepte een goede 2e helft en had een paar ballen mooi klemvast.

De 4-0 was een eigen goal en de 5-0 was er weer 1 van Noud. Toen was het moment aangebroken om wat te experimenteren: the finnmeister op linksback en Noa K. op rechtsbuiten. 

Finn deed het zeer verdienstelijk, maar het werd toch echt ff de ‘Noa-show’. De 6-0 kwam van Maartje die van links, op aangeven van Noa, fantastisch binnenschoot. De 7-0 was een hele mooie combinatie van Noa met Noud die cool afrondde. 

Een goal van rechtsbuiten Noa kon niet uitblijven. Vanaf de rechterkant schoof ze de bal netjes in de linkerhoek. Joep heeft er een serieuze concurrent bij!

Sinterklaas had nog voor een mooi shirt gezorgd en een zakje chips mocht natuurlijk niet ontbreken. Het was een leuke ochtend op het Houtbroek! 

Fijne Sinterklaas allemaal!

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners