Ajax B JO13 – AD’69 JO13

Het verslag liet even op zich wachten want we moesten helaas even lucht uit de banden van de platte wagen halen…. ☹️

Na een serie makkelijke wedstrijden stond voor vandaag de topper tegen medekoploper AD op het programma. AD had alles ruim gewonnen en pas een paar goals weggegeven, dus moeilijk zou het worden.

En dat werd het ook. Gelukkig kon de scheids Stephan Deckers ondanks rugklachten toch fluiten. De aftrap volgde en niet veel later lag de 0-1 er al in. We begonnen weer te slap! 

Gijs pakte gelijk daarna een goede bal anders stond het na 5 minuten al 0-2. Die kwam er helaas wel. Een wat gelukkig afvallende bal viel goed voor de spits van AD die makkelijk binnen kon schuiven.

We kwamen daarna iets beter in de wedstrijd en door een hele goede actie van Kris kwam de bal via Maartje uiteindelijk bij Joep die keurig afrondde. 

Het was rust maar er was nog niets verloren, dus na een peptalk in de rust gingen we er weer voor. Het was Noud die helaas de opgelegde kans op de 2-2 niet binnen wist te werken. Jammer genoeg kregen we gelijk daarna via een counter de 1-3 tegen en was het duidelijk dat het zeer lastig ging worden.

Niet veel later volgde de 1-4. Een mooie aanval van AD via de zijkant werd middels een fantastische volley afgerond. Zo’n goal waar je ‘s nachts van droomt! 

Er volgden nog enkele goede kansen voor AD maar door super keeperswerk van Gijs bleef de schade beperkt. AD wist nog 1x te scoren waardoor de eindstand 1-5 op het bord stond.

Uiteindelijk wel een terechte winnaar want AD heeft echt een goede ploeg. Al had het zo maar anders kunnen lopen als we de 2-2 toch hadden weten binnen te werken.

Na de wedstrijd liepen de emoties links en rechts wat op, maar ook verliezen hoort helaas bij het voetbal.

Volgende week pakken we draad weer op uit tegen Bergh. Voor nu een fijn weekend!

Official partners
Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook onze official partners bedanken voor de bijdrage die ze elk seizoen doen.
Onze partners